sâmbătă, 30 iunie 2012

Microbuz cu 7 locuri 6 locuri pageri si 1 loc sofer Renault Traffic

 Car rental microbuz de inchiriat in Bucuresti

Traffic Renault cu 7 locuri de inchiriat online

 Oferta de inchiriere microbuz cu o capacitate maxima de 7 locuri dintre care 6 locuri pentru pasager si un loc pentru sofer. Microbuzul Renault Traffic se inchiriaza in Bucuresti si Ilfov. Cu aceasta masina firma noastra se adreseaza grupurilor restranse de turisti care doresc sa viziteze Romania sau de ce nu, ne adresam famillior care doresc sa-si petreaca un concediu linistit la mare sau la munte.

Pretul pentru inchirierea microbuzului marca Renault Traffic porneste de la 90 euro / zi, pret care include taxa pe valoare adaugata (TVAul), include de asemeni asigurarea si full Casco. Se poate inchiria la cerere si cu sofer ( pretul nu include plata soferului sau diurna lui ! ). Pretul acesta este valbil doar pentru inchirierea pentru o perioada minima cuprinsa intre 15 zile si 30 de zile. Pentru alte perioade de timp va invitam accesati pagina dedicata inchiriere microbuzului Renault Traffic in Buucuresti.

Caracteristicile si dotarile masinii sunt urmatoarele: masina dispune de aer conditionat, airbag, ABS, inchidere centralizata, alarma, geamuri electrice, radio CD. Combustibilul cu care functioneaza este benzina.

microbuz van de inchiriat in Bucuresti
Microbuz Renault Traffic de inchiriat 7 locuri - 6 pasageri si 1 loc sofer

2 comentarii: