duminică, 1 iulie 2012

Rent a car masina van Dacia Logan MCV Laureate plus 2008 Bucuresti

 Masina van Dacia MCV de inchiriat in Bucuresti

Negociere pret rent a car pentru perioade mai mari de timp

 Model de masina / van Dacia Logan MCV Laureate plus 2008 de inchiriat in Bucuresti si imprejmuirile Bucurestiului (judetul Ilfov), Romania. Oferta de pret propusa de firma noastra este urmatoarea 25 euro / zi cu TVA inclus, numar nelimitati de km, asigurare si full Casco, acest pret este valabil pentru inchirierea masinii / vanului pentru o perioada minima cuprinsa intre 15 zile si 30 de zile. Pentru alt interval de timp sau pentru perioade mai lungi pentru care doriti sa o inchiriati pretul se poate negocia !

 Caracteristicile si dotarile masinii sunt urmatoarele: aer conditionat, pe benzina cu motor de 1.6, radio CD, geamuri electrice, aer conditionat, 7 locuri, 6 locuri pasageri si 1 loc pentru sofer, an de fabricatie 2008, inchiriere masina Dacia Logan MCV in Bucuresti si in Romania. Masina este spatioasa si este destinata transportului de persoane. Ideala de inchiriat pentru familii mai numeroase, pentru petrecere concediu la munte sau la mare sau pentru inchirierea de catre grupuri de turisti.

Masina van - Dacia Logan MCV Laureate plus 2008

6 comentarii:

  1. Ideala de inchiriat pentru familii mai numeroase, pentru petrecere concediu la munte sau la mare sau pentru inchirierea de catre grupuri de turisti. inchiriere limuzina bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. In ultimii ani pe piata serviciilor de inchirieri masini Bucuresti au aparut nenumarate modele auto care pot fi inchiriate. Exista masini adaptate oricarui buget.

    RăspundețiȘtergere
  3. In ultimii ani pe piata serviciilor de inchirieri masini Bucuresti au aparut nenumarate modele auto care pot fi inchiriate. Exista masini adaptate oricarui buget.

    RăspundețiȘtergere