sâmbătă, 30 iunie 2012

Jeep tractiune 4x4 Mazda CX 7 de inchiriat in Bucuresti

 Inchiriere masina jeep Mazda CX 7

Oferta de pret inchiriere masina cu tractiune 4x4

Inchiriem jeep cu tractiune 4x4 marca si modelul Mazda CX 7. Pretul este cu TVA inclus, asigurare si full Casco pentru o perioada minima cuprinsa intre 15 zile si 30 de zile. Pentru oferta completa de preturi in functie de un alt interval de timp pentru care doriti sa inchiriati aceasta masina accesati pagina dedicata acesti masini - rent a car jeep 4x4 Mazda CX 7 in Bucuresti si Ilfov.

Inchirierea se poate face pe perioade mai scurte de timp intre 1 si 3 zile, sau pentru perioade mai lungi de timp. Puteti sa ne contactati daca doriti sa inchiriati aceasta masina pentru un interval mai mare de timp, pretul se poate negocia !

Caracteristile si dotarile jeepului sunt urmatoarele: are aer conditionat, airbag, ABS, inchidere centralizata, alarma, geamuri electrice, radio CD, combustibil benzina.

Jeep Mazda CX 7 4x4 de inchiriat in Bucuresti si Ilfov
Masina jeep tractiune 4x4 Mazda CX 7 de inchiriat

2 comentarii:

  1. O astfel de masina cu siguranta o gasesti la societatile de rent a car Bucuresti, au intotdeauna oferte speciale la toate modelele de inchirieri auto.

    RăspundețiȘtergere
  2. O astfel de masina cu siguranta o gasesti la societatile de rent a car Bucuresti, au intotdeauna oferte speciale la toate modelele de inchirieri auto.

    RăspundețiȘtergere