sâmbătă, 30 iunie 2012

Masina medie de inchiriat VW Golf 6 in Bucuresti, Romania

 Pret bun de inchiriere masina VW Golf 6

 Masina medie de inchiriat VW Golf 6 in Bucuresti

VW Golf 6 de inchiriat in Bucuresti si Ilfov, oferta de pret inchiriere

 Firma noastra inchiriaza masina VW Golf 6 in Bucuresti si Ilfov, Romania. Daca doriti sa inchiriati aceasta masina este bine sa stiti ca pretul porneste de la 32 euro / zi, pret in care este inclus TVA-ul, masina are full Casco si asigurare de asemeni inclusa in pret. Masina se inchiriaza cu numar nelimitati de km. Se poate inchira pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp. Acest pret este calculat pentru o perioada de timp minima cuprinsa intre 15 zile si 30 de zile. Pentru alt interval de timp va rugam sa verificati lista de pret de pe site-ul nostru. Lista completa de preturi si alte informatii gasiti accesand pagina de rent a car VW Golf 6 in Bucuresti si Ilfov.

Pentru perioade mai lungi de timp preturile se pot negocia ! Flota noastra de masini este variata si include masini de teren: jeepuri 4x4, masini medi / la preturi mici / preturi ieftine, masini microbuze cu mai multe locuri vanuri etc. Masinile se pot inchiria atat fara sofer cat si cu sofer. Se pot efectua preluari de la aeroporturile din Bucuresti: aeroport Aurel Vlaicu fost Baneasa sau aeroportul Henry Coanda fost Otopeni.

Se pot efectua transferuri de persoane intre orase: Bucuresti - Pitesti, Bucuresti Ploiesti, Bucuresti - Constanta, Craiova, Galati, Braila, Alexandria, Giurgiu,  Slobozia, Ialomita, etc.

VW Golf 6 pret inchiriere in Romania, Bucuresti si Ilfov
Poza masina VW Golf 6 pentru inchiriat in Bucuresti



3 comentarii:

  1. Masina se inchiriaza cu numar nelimitati de km. Se poate inchira pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp. Acest pret este calculat pentru o perioada de timp minima cuprinsa intre 15 zile si 30 de zile. inchiriere limuzina bucuresti

    RăspundețiȘtergere