miercuri, 27 iunie 2012

Inchiriere masina Bucuresti Opel Astra H noul model

Inchiriere masina Bucuresti Opel Astra H noul model

Masina medie de inchiriat online in Bucuresti

 Inchiriere online masina Opel Astra H, noul model de Astra H, in Bucuresti si Ilfov. Inchirierem de asemenea aceasta masina si celelalte masini din parcul auto si fara sofer si cu sofer, la solicitarea clientului. Oferim servicii de transferuri in Romania - Bucuresti - Craiova, Bucuresti - Pitesti, Bucuresti - Ploiesti, Galati, Brasov, Constanta, Mangalia, etc. Oferim de asemeni servicii de preluari de la aeroporturile Henry Coanda si Aurel Vlaicu.

Pretul pentru inchirierea acestei masini proneste de la 25 euro / zi cu TVA inclus, se inchiriaza pentru o perioada de zile minima cuprinsa intre 15 zile si 30 zile (pentru acest pret). Masinile se inchiriaza atat pentru perioada mai scurte cat si pentru perioade mai lungi de timp. Preturile difera in functie de perioada de timp inchiriata !

Dotarile masinii Opel Astra H sunt urmatoarele: aer conditionat, sistem de navigatie, ABS, inchidere centralizata, alarma, geamuri electrice, radio CD. Masina functioneaza pe benzina. Daca doriti sa inchiriati aceasta masina accesati linkul inchiriere masina Opel Astra H model nou, rezervare online.

Opel Astra H model de masina nou

2 comentarii:

  1. Masinile se inchiriaza atat pentru perioada mai scurte cat si pentru perioade mai lungi de timp. Preturile difera in functie de perioada de timp inchiriata ! inchirieri limuzine bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. Preturile sunt destul de bune pe partea de rent a car Bucuresti, chiar daca masinile sunt noi tarifele sunt si ele accesibile.

    RăspundețiȘtergere